Škoda Rapid Spaceback je první kompaktní hatchback české značky.                                   Akční nabídka modelů
pocitadlo
Navrženo pro M15
ÚVOD  | |  ZPRAVODAJ  ADMINISTRACE                                    Vytvořeno © 2012 "webmaster " E-Mail: petrikve@email.cz
ÚVOD      ZPRAVODAJ      ZPRÁVY IHNED.CZ      INZERCE      HUMORNÉ FOTO
PŘEJÍT NA ZPRÁVY IHNED.CZ
ZPRAVODAJ
RSS IHNED.cz
Babiš navrhl, aby se Česko přidalo k žalobě kvůli přerozdělování uprchlíků. Podle něj je nepřijatelné, aby Česku někdo nutil uprchlíky. Premiér Bohuslav Sobotka řekl, že žaloba ze strany Česka by podle něj nebyla vhodným krokem..
Souhlasím s ministrem financí Andrejem Babišem | 352x/73%
Souhlasím s premiérem Bohuslavem Sobotkou. | 57x/12%
O toto téma se nezajímám | 43x/9%
Celkem hlasů: 485
SLUŽBU PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ Z.E.B.R.A. Z DOMOVA.

Na adrese: https://eportal.skoda-auto.cz najdete formulář pro vyplnění potřebných údajů a popisu stávajícího stavu a navrhovaného zlepšení.  Pro vstup na stránky budete potřebovat přihlašovací jméno ( DZC…) a LDAP heslo ( stejné, které používáte na přihlášení do informačních  kiosků ve firmě ).Pokud jste svoje LDAP heslo zapomněli, obraťte se na pracovníky ServiceDesk, telefon 17777, kteří Vám po ověření Vaší totožnosti pracovníky ZO na branách závodu, pomohou heslo LDAP znovu nastavit.

Před podáním návrhů doporučujeme:

• prostudovat organizační normu ON 1.030
  • absolvovat elektronický kurz
  • prezentace k usnadnění vyřizování návrhů v systému e-zebra "Soubory ke stažení"
  • na stránkách ZEBRA,  vám poradíme s postupem podávání návrhů. Dozvíte se zde o právě probíhajících akcích a možnosti použití bodů z vašeho konta Z.E.B.R.A. Můžete zde také nahlédnout do  výsledků, kterých jsme dosáhli a kterých postupně dosahujeme.

K článku nejsou zatím žádné komentáře!

Přidání komentáře

Bold text Italics Link    :-) ;-) 8-) :-D :-P :-O :-( :-/ ;,( ]:-D :-[

Upozornění: Tato diskuse je moderovaná, každý komentář musí být schválen administrátorem!
Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici sedmnáct:
Posilovací a fitness zařízení a stroje Tunturi