Škoda Rapid Spaceback je první kompaktní hatchback české značky.                                   Akční nabídka modelů
pocitadlo
Navrženo pro M15
ÚVOD  | |  ZPRAVODAJ  ADMINISTRACE                                    Vytvořeno © 2012 "webmaster " E-Mail: petrikve@email.cz
ÚVOD      ZPRAVODAJ      ZPRÁVY IHNED.CZ      INZERCE      HUMORNÉ FOTO
PŘEJÍT NA ZPRÁVY IHNED.CZ
ZPRAVODAJ
RSS IHNED.cz
Česko s eurem by mělo v Evropské unii větší vliv, říká premiérův poradce Špidla. Ve chvíli, kdy se rozhoduje o budoucnosti EU, si Česko nesmí nechat uniknout eurozónu, říká poradce Sobotky Vladimír Špidla. Česko by mělo podle něj do eurozóny vstoupit
Souhlasím s názorem poradce premiéra Sobotky Vladimírem Špidlou | 10x/11%
Nosuhlasím s názorem poradce premiéra Sobotky Vladimírem Špidlou | 65x/75%
O toto téma se nezajímám | 5x/6%
Celkem hlasů: 87
SLUŽBU PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ Z.E.B.R.A. Z DOMOVA.

Na adrese: https://eportal.skoda-auto.cz najdete formulář pro vyplnění potřebných údajů a popisu stávajícího stavu a navrhovaného zlepšení.  Pro vstup na stránky budete potřebovat přihlašovací jméno ( DZC…) a LDAP heslo ( stejné, které používáte na přihlášení do informačních  kiosků ve firmě ).Pokud jste svoje LDAP heslo zapomněli, obraťte se na pracovníky ServiceDesk, telefon 17777, kteří Vám po ověření Vaší totožnosti pracovníky ZO na branách závodu, pomohou heslo LDAP znovu nastavit.

Před podáním návrhů doporučujeme:

• prostudovat organizační normu ON 1.030
  • absolvovat elektronický kurz
  • prezentace k usnadnění vyřizování návrhů v systému e-zebra "Soubory ke stažení"
  • na stránkách ZEBRA,  vám poradíme s postupem podávání návrhů. Dozvíte se zde o právě probíhajících akcích a možnosti použití bodů z vašeho konta Z.E.B.R.A. Můžete zde také nahlédnout do  výsledků, kterých jsme dosáhli a kterých postupně dosahujeme.

K článku nejsou zatím žádné komentáře!

Přidání komentáře

Bold text Italics Link    :-) ;-) 8-) :-D :-P :-O :-( :-/ ;,( ]:-D :-[

Upozornění: Tato diskuse je moderovaná, každý komentář musí být schválen administrátorem!
Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici sedmnáct:
Posilovací a fitness zařízení a stroje Tunturi