ÚVOD        ZPRAVODAJ NO        VÝHODY ČLENSTVÍ        KONTAKTY        PŘIHLÁŠKA        STANOVY        MÉDIA
PROFIL ORGANIZACE
Jsme odborová organizace, která zahájila činnost 1. 1. 1991. Již samotné registraci předcházela jednání na mnoha místech, včetně odborových svazů a právě jejich „ochota“ a přístup nás ujistili v myšlence založit zcela samostatnou odborovou organizaci. Nebráníme se spolupráci, ale odmítáme diktát z pozice nadřízenosti.
  Nezávislé odbory jsou organizací, která působí pouze ve firmě Škoda Auto a.s. a nepodporuje žádné politické strany.
                 Přečtěte si více
Nezávislé odbory Škoda
Navrženo pro NO
Web odborů
ÚVOD  |  STANOVY |  ZPRAVODAJ NO  |  PŘIHLÁŠKA KONTAKTY  |  VÝHODY ČLENSTVÍ   |  MÉDIA   |  ADMINISTRACE
Vytvořeno © 2012 "webmaster " E-Mail: petrikve@email.cz
SLUŽBU PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ Z.E.B.R.A. Z DOMOVA.

Na adrese: https://eportal.skoda-auto.cz najdete formulář pro vyplnění potřebných údajů a popisu stávajícího stavu a navrhovaného zlepšení.  Pro vstup na stránky budete potřebovat přihlašovací jméno ( DZC…) a LDAP heslo ( stejné, které používáte na přihlášení do informačních  kiosků ve firmě ).Pokud jste svoje LDAP heslo zapomněli, obraťte se na pracovníky ServiceDesk, telefon 17777, kteří Vám po ověření Vaší totožnosti pracovníky ZO na branách závodu, pomohou heslo LDAP znovu nastavit.

Před podáním návrhů doporučujeme:

• prostudovat organizační normu ON 1.030
  • absolvovat elektronický kurz
  • prezentace k usnadnění vyřizování návrhů v systému e-zebra "Soubory ke stažení"
  • na stránkách ZEBRA,  vám poradíme s postupem podávání návrhů. Dozvíte se zde o právě probíhajících akcích a možnosti použití bodů z vašeho konta Z.E.B.R.A. Můžete zde také nahlédnout do  výsledků, kterých jsme dosáhli a kterých postupně dosahujeme.

Katalog www stránek
NO inzerce
Galerie fotek s humornou tématikou
ŠKODA Zaměstnanecký portál
Škoda Rapid Spaceback je první kompaktní hatchback české značky.                                   Akční nabídka modelů
pocitadlo
Poskytování ochrany práv, zájmů a potřeb svých členů, a to v oblastech pracovněprávních, mzdových a sociálních.

Přečtěte si více
CO NABÍZÍME
ANKETA        REKREACE                 ZE SPORTU         Z TISKU          CO VÁS ZAJÍMÁ         ODBORY INFORMUJÍ         ZPRÁVY IHNED.CZ
Vytiskni si aktuální články v PDF